Menu

AKTIVITETER PÅ SYGEHUSGRUNDEN

Hvad har aktiviteter med byudvikling at gøre?

Holstebro Udvikling P/S forbinder strategisk byudvikling med praktisk udvikling af byens rum. Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan det hænger sammen, så læs mere her.

Kommende aktiviteter

Holstebro:DOX

Mandag d. 27/3 kan du se dokumentarfilmen “Green City Life” som en del af Holstebro:DOX på Sygehusgrunden i Holstebro. Holstebro:DOX er et samarbejde mellem Dansk Talent Akademis Filmlinje, Holstebro Kommune, CPH:DOX, ShowUP og Holstebro Udvikling.

Arrangementet er gratis, men der kræves tilmelding.

Rundvisning på Sygehusgrunden

Torsdag d. 23/3 og onsdag d. 5/4 arrangerer Holstebro Udvikling P/S rundvisninger på Sygehusgrunden med kvartermester Svend Erik Andersen.

Turene er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Afviklede aktiviteter

En Køn Uddannelsesmesse

Torsdag d. 9/3 og fredag d. 10/3 sætter Holstebro Udvikling fokus på forestillingerne om mande- og kvindefag. Der kommer 11 aktører på en uddannelsesmesse for elever i 6-7. klasse.

Tilmelding foretages gennem skolerne.

Handy Woman

Fotograf: Bibi Berge

Fredag d. 10/3 kan du møde Jeanne fra Handy Woman (kendt fra Løvens Hule). Kom og se hendes 17 m lange pink truck ombygget til et rullende værksted.

Du har muligheden for at komme med til workshop, hvor du vil lære at lave lampeudtag og høre Jeannes historie om at skifte jakkesættet ud med arbejdsbukser og t-shirt.

Arrangementet er gratis, men der kræves tilmelding.

Rundvisning for synshæmmede

Torsdag d. 9/3 arrangerer Holstebro Udvikling P/S en rundvisning på Sygehusgrunden for synshæmmede med kvartermester Svend Erik Andersen.

Turen er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Urban Fitness

Fotograf: Jakob Helbig

Holstebro Udvikling inviterer alle til Urban Fitness d. 4. marts 2023 på Sygehusgrunden. Du kan prøve kræfter med flere forskellige former for sport herunder: Trappe Challenge, Crossfit, Naturtræning, Qigong og vandretur med rygsæk.

Tilmelding er påkrævet.

Fredagsfest

Fredag d. 27/1 2023 inviterer Holstebro Udvikling til en hyggelig eftermiddag i et festtelt på Sygehusgrunden fredag d. 27/1 fra kl. 16-18. Kom og start weekenden med glad musik fra Dansedrengene og lækre pølser fra Nordkap Udlejning A/S’s pølsevogn.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Samarbejde med UCH

Uddannelsescenter Holstebro afholdt Mandag d. 9/1 2023 finalen i deres projekt ”Boomerang” i Innovationscenteret Nupark. 

Holstebro Udvikling stillede med en case, der handlede om udviklingen af Sygehusgrunden og sammenhængen med midtbyen.

Rundvisning på Sygehusgrunden

Fredag d. 9 og torsdag d. 15 december arrangerer Holstebro Udvikling P/S rundvisninger på Sygehusgrunden med kvartermester Svend Erik Andersen. 

Turene er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Samarbejde med VIA Holstebro

De sidste par uger har en masse studerende på tværs af alle uddannelserne på VIA University College i Holstebro arbejdet med innovative ideer til projekter på Sygehusgrunden.

Halloween-løb

Fredag d. 28. oktober 2022 fra kl. 19:00 og 20:00 arrangerer Holstebro Udvikling P/S i samarbejde med Vestjysk Orienteringsklub på familieløb på Sygehusgrunden. Der vil være ca. 7-8 halloween-poster gemt på Sygehusgrunden – så husk lommelygter! Løbet er gratis og velegnet som familieaktivitet.

Eventet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Rundvisning på Sygehusgrunden

Holstebro Udvikling P/S arrangerer i samarbejde med Arealudviklingsselskabet eksklusive rundvisninger på Sygehusgrunden med arkitekt, Thomas Leerberg, der er nyudnævnt direktør for Arealudviklingsselskabet Sygehusgrunden.

Eventet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Haunted Hospital

Kom til gys og gru på hospitalet fra søndag d. 16/10 til torsdag d. 20/10, når Rollespilsakademiet ApS vil skræmme livet ud af dig på gangene i og under den ældste bygning i det gamle Holstebro Sygehus.

Der vil være to ture, hvor den ene har en anbefalet aldersgrænse fra 12-15 år og den anden fra 15 år og op. Eventet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Urban Rappelling 

Fredag d. 21/10 kl. 10:00-17:15 inviterer Holstebro Udvikling P/S i samarbejde med Team-Nord ApS på et adrenalinsus med Urban Rappelling udover sengetårnet på det gamle sygehus, der er ca. 45 meter højt.

Aldersgrænse er minumum 12 år. Eventet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Aktiv formiddag for seniorer

Torsdag d. 20 oktober kl. 9:30-11:30 arrangerer Holstebro Udvikling P/S i samarbejde med DGI en aktiv formiddag for seniorer i gymnastiksalen på Sygehusgrunden i efterårsferien.

Eventet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Aktiv formiddag for børn

Bogstavløb for familier

Byvandring – bæredygtig byudvikling

Fredag d. 21 oktober kl. 9:00-11:00 arrangerer Holstebro Udvikling P/S i samarbejde med DGI en aktiv formiddag for børn i gymnastiksalen på Sygehusgrunden i efterårsferien.

Eventet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Fredag d. 21 oktober kl. 9:00-11:00 inviterer Holstebro Udvikling P/S i samarbejde med Vestjysk Orienteringsklub på familieløb på Sygehusgrunden. Der vil være ca. 15 poster hvor du skal finde bogstaverne til et ord. Løbet er gratis og velegnet som familieaktivitet.

Eventet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Fredag d. 2 september arrangerer Holstebro Udvikling P/S i samarbejde med Holstebro Kommune fire guidede ture med fokus på planerne for bæredygtig udvikling af Holstebro bymidte.

Eventet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Huset for Vækst og Udvikling
Nørregade 13
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev