AKTIVITETER PÅ SYGEHUSGRUNDEN

Aktiviteter

Samarbejde med VIA Holstebro

De sidste par uger har en masse studerende på tværs af alle uddannelserne på VIA University College i Holstebro arbejdet med innovative ideer til projekter på Sygehusgrunden.

Halloween-løb

Fredag d. 28. oktober 2022 fra kl. 19:00 og 20:00 arrangerer Holstebro Udvikling P/S i samarbejde med Vestjysk Orienteringsklub på familieløb på Sygehusgrunden. Der vil være ca. 7-8 halloween-poster gemt på Sygehusgrunden – så husk lommelygter! Løbet er gratis og velegnet som familieaktivitet.

Eventet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Rundvisning på Sygehusgrunden

Holstebro Udvikling P/S arrangerer i samarbejde med Arealudviklingsselskabet eksklusive rundvisninger på Sygehusgrunden med arkitekt, Thomas Leerberg, der er nyudnævnt direktør for Arealudviklingsselskabet Sygehusgrunden.

Eventet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Haunted Hospital

Kom til gys og gru på hospitalet fra søndag d. 16/10 til torsdag d. 20/10, når Rollespilsakademiet ApS vil skræmme livet ud af dig på gangene i og under den ældste bygning i det gamle Holstebro Sygehus.

Der vil være to ture, hvor den ene har en anbefalet aldersgrænse fra 12-15 år og den anden fra 15 år og op. Eventet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Urban Rappelling 

Fredag d. 21/10 kl. 10:00-17:15 inviterer Holstebro Udvikling P/S i samarbejde med Team-Nord ApS på et adrenalinsus med Urban Rappelling udover sengetårnet på det gamle sygehus, der er ca. 45 meter højt.

Aldersgrænse er minumum 12 år. Eventet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Aktiv formiddag for seniorer

Torsdag d. 20 oktober kl. 9:30-11:30 arrangerer Holstebro Udvikling P/S i samarbejde med DGI en aktiv formiddag for seniorer i gymnastiksalen på Sygehusgrunden i efterårsferien.

Eventet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Aktiv formiddag for børn

Bogstavløb for familier

Byvandring – bæredygtig byudvikling

Fredag d. 21 oktober kl. 9:00-11:00 arrangerer Holstebro Udvikling P/S i samarbejde med DGI en aktiv formiddag for børn i gymnastiksalen på Sygehusgrunden i efterårsferien.

Eventet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Fredag d. 21 oktober kl. 9:00-11:00 inviterer Holstebro Udvikling P/S i samarbejde med Vestjysk Orienteringsklub på familieløb på Sygehusgrunden. Der vil være ca. 15 poster hvor du skal finde bogstaverne til et ord. Løbet er gratis og velegnet som familieaktivitet.

Eventet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Fredag d. 2 september arrangerer Holstebro Udvikling P/S i samarbejde med Holstebro Kommune fire guidede ture med fokus på planerne for bæredygtig udvikling af Holstebro bymidte.

Eventet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Huset for Vækst og Udvikling
Nørregade 13
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev