Hvem skal tegne fremtidens midtby?

Sæt kryds i kalenderen den 7. oktober 2019 og kom og vær med, når vi kårer det stærkeste bud på fremtidens plan for sygehusgrunden og resten af midtbyen.  

Tre af landets dygtigste arkitektteams har i måneder arbejdet med planer for fremtidens midtby i Holstebro. Vi præsenterer og udstiller deres visionære forslag, og du kan høre et spændende oplæg fra en ekspert om, hvordan vi gerne vil indrette os i fremtidens byer.

I Holstebro er vi ikke alene om at hylde arkitekturen denne dag. Det sker nemlig over hele landet, da 7. oktober er officiel Arkitekturens Dag. Derfor er det også aftenens store højdepunkt, når vi hylder det vindende arkitektteam. De skal efterfølgende arbejde videre på et endeligt bud på udviklingen af midtbyen. Til den opgave skal vinderen tage det allerbedste fra de tre forslag. I Holstebro udvikler vi byen sammen

 

Program for aftenen:

Hvor: Black Box, Musikteatret Holstebro
Hvornår: 7. oktober klokken 19.00-21.00


Hvad nu?

Vinderholdet skal efter 7. oktober arbejde videre med byudviklingsplanen. Med udgangspunkt i deres eget forslag skal de udarbejde den endelige Byens Plan. De har også mulighed for at inddrage elementer og tanker  fra de to andre konkurrenceforslag i planen. 

Holstebro Udvikling præsenterer Byens Plan primo 2020. Herefter begynder arbejdet med at finde investorer og realisere projekterne i udviklingsplanen.   

Er du nysgerrig på arkitektkonkurrencen, byudvikling eller andet af det, vi har lavet over de seneste måneder? Så har vi her samlet et lille overblik.   

Arkitektkonkurrencen var en såkaldt parallelkonkurrence. Konkurrencen er særlig, fordi de tværfaglige arkitekthold undervejs mødes med hinanden og bedømmelsesudvalget og deler deres idéer og viden. 

I vores nyhedssektion kan du læse om alt fra første event med de unge, Byens Møde i februar, udvælgelsen af arkitektholdene og andre initiativer og aktiviteter undervejs.  

Borgerinddragelse har fra begyndelsen været en vigtig del af arbejdet og vi har fået op mod 1.000 konkrete input. Alle input er samlet i en logbog. 

Byudviklingen i Holstebro har flere gange været omtalt i pressen. Lokalt, regionalt og landsdækkende har det ambitiøse projekt trukket overskrifter. 

Kontakt

Hvis du er interesseret i byudvikling og gerne vil vide mere, så tag fat i

Maj Britt Rosenmeyer Olsen

+45 4026 1900

mbro@hbudv.dk

Bliv kontaktet

Du har også mulighed for at
blive kontaktet – udfyld blot
denne formular

Er du interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og vær med i udviklingen.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Du kan også bidrage til udviklingen. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og giv din mening til kende på Instagram, Facebook, Twitter og LinkedIn.

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Nørregade 13
7500 Holstebro

Maj Britt Rosenmeyer Olsen
Adm. direktør
M +45 4026 1900
E-Mail

Tilmeld nyhedsbrev