Menu

2030 Now – Bogen

Coffee-table bog med inspirerende fotos og lærerige informationer

Billeder af Yann Arthus-Bertrand, den verdensberømte fotograf, pryder siderne i denne smukke og æstetiske bog, som egner sig perfekt både til skænken eller arbejdsbordet.

Bogen tager udgangspunkt i fakta og data fra Danmark og beskriver de 17 verdensmål. Foreløbig er bogen solgt i omkring 10.000 eksemplarer.

Formålet med bogen er at inspirere læseren til at tage del i de fælles mål, der kun kan opfyldes, hvis vi alle arbejder for dem, der hvor vi bor, går i skole og arbejder.

Hvert kapitel beskriver et verdensmål i tre afsnit. Tænke – Skabe – Handle. Berømte personligheder og verdensmålsambasadører såsom Glenn Close, Nadine Labaki og Nikolaj Coster-Waldau krydrer kapitlerne med deres perspektiv på målet.
Kunstnere såsom Jeppe Hein, Yoko Ono og Olafur Eliasson præsentere værker med relation til verdensmål og ildsjæle som bl.a. Zainab Salbi, Memory Banda og Jan Gehl fortæller, hvordan de konkret arbejder med målet.

 

Køb bogen igennem Holstebro Udvikling

(Mere information følger)

Sponsorer for fotoudstillingen “Verdensmål på Plakaten” får alle et eksemplar af bogen “2030 Now”, som er udgangspunktet for selve udstillingen.

 

Er du interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og vær med i udviklingen.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev