Menu

Den levende bymidte

Den levende bymidte er både en af de seks visioner fra byens plan og et af de strategiske spor, Holstebro Udvikling P/S arbejder med.

Borgere i bymidten

Holstebro Udvikling P/S er med sin placering midt i gågaden, i Huset for Vækst og Udvikling Nørregade 13, tæt på borgerne og brugerne af gågaden. I vores voxpops #BorgereIHolstebro giver vi borgere en stemme i udviklingen af deres by og spørger dem om de ting der rører sig i bymidten.

 

Danmarks Hyggeligste Handelsby 2022-2024

I Huset for Vækst og Udvikling sidder Holstebro Udvikling P/S sammen med Holstebro Handelsstandsforening og Holstebro Cityvækst. Sammen arbejder vi på at understøtte initiativer, der skal sikre, at Holstebro også i fremtiden er i spidsen, når Danmarks Bedste Handelsbyer bliver kåret.

 

BID-arbejde i bymidten

Gennem Cityvækst støtter Holstebro Udvikling P/S arbejdet med BID-konceptet i bymidten. BID står for Business Improvement Districts, og er et koncept, der handler om at skabe udvikling og ejerskab ved aktivt at inddrage de aktører, der har en umiddelbar interesse i et mindre geografisk område. Cityvækst er et aktørsamarbejde der, udover Holstebro Udvikling P/S, inddrager detailhandlerne, ejendomsejerne, kulturinstitutionerne, turismen og Holstebro Kommune i udviklingen af bymidten. I Holstebro har vi pt to BID-grupper, en for detailhandlerne og en for café, restaurant og nattelivet.

Læs mere om de aktuelle projekter der arbejdes med i BID-netværkene her.

Du kan desuden se en liste over de aktiviteter i bymidten i 2021, som Holstebro Udvikling P/S har støttet gennem Cityvækst og BID-samarbejdet her.

 

 

Foto: Holstebro Udvikling

Foto: Bare Smil

bæredygtigt julepynt levende bymidte

Foto: Holstebro Udvikling

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev