Menu

Showroom

Showroom hos Holstebro Udvikling

Som en del af Holstebro Udviklings kontor på Lægårdvej 10, 3A har du muligheden for at komme ind og se de forskellige skiftende udstillinger af planlagte eller tænkte eksempler på, hvordan Holstebro som by kan udvikle sig.

Du er meget velkommen til at komme ind og kigge på plancherne og udstillingerne, for at studere dem nærmere og stille dine spørgsmål.

Nuværende udstillinger

Spiralbroen ved Slagteriet
Kom ind og se plancher og modeller over den planlagte spiralbro, der skal fungere som både kunstværk og bindeled mellem bydele.

Modeller fra Boomerang
Mandag d. 8/1 2024 afholdt UCH, Uddannelsescenter Holstebro, finalen i ”Boomerang” i Nupark. Modellerne fra Holstebro Udviklings case står udstillet. 

Gik du glip af disse udstillinger?

Så kan du heldigvis se billeder og læse mere om dem nedenfor. 

Tobaksfabrikken
Oplev modeller og plakater af gentænkningen af Tobaksfabrikken, som to arkitektelever fra Aarhus har forestillet sig det kan komme til at se ud en dag.

Børnenes Bæredygtige By
Lokale børn og skoler skabte i samarbejde med TV-personlighed Shane Brox børnenes bud på en fremtidig og bæredygtig by, lavet af genbrugsmaterialer, som kan ses i Huset.

Store Torv
Billedkunstelever fra Holstebro Gymnasium gentænkte, under vejledning af arkitekt Jesper Sandfeld, udformingen af Store Torv på 8 forskellige måder, som man kunne høre eleverne fortælle mere om i Huset.

Model af Holstebro Sygehus
Kom ind og se modellen over Holstebro Sygehus bygget af Erling Graversen i 1978 og modellen af Sengetårnet bygget af arkitekter fra Birch & Krogboe

Er du interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og vær med i udviklingen.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev