Om Holstebro Udvikling

Holstebro Udvikling P/S er et selvstændigt partnerselskab etableret i fællesskab mellem Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Målet er at præsentere Byens Plan primo 2020 og efterfølgende tiltrække investorer til konkrete byudviklingsprojekter.

Når Hospitalsenheden Vest flytter aktiviteterne på sygehuset i Holstebro til Gødstrup i 2021 bliver 70.000 kvadratmeter frigivet til byudvikling.

Holstebro Udvikling er sat i verden for at udarbejde en plan for det det store område. Planen er samtidig en udviklingsplan for hele midtbyen i Holstebro.

Derfor Holstebro Udvikling

Fornyelse handler ikke om at rive alt ned og begynde forfra. Fornyelse handler om at bygge videre på det bedste, som en by har – og huske at fortælle det videre.

I Holstebro gør kulturen en forskel. Ikke bare i form af Danmarks hyggeligste gågade, berømte Maren, Odin Teatret eller Den Kongelige Teaters Balletskole.

Kulturen bevæger os – både i det indre og i vores handlinger.

Engang rystede mange på hovedet over købet af en skulptur – i dag er Maren verdensberømt. Det ligger i vores kultur, at vi har modet til at gå egne veje – vi tør også gå nye veje. Vi snakker ikke så meget, men vi gør det, vi siger, vi gør.

Holstebro Udvikling P/S er sat i verden for at fremme og føre spændende byudviklingsprojekter ud i livet sammen med de mange, der har et bankende hjerte for Holstebro.

Sammen sætter vi nye standarder for Holstebro by. Videreudviklingen af byen skal være kommerciel, langsigtet og stærk, så den kommer mange til gode og manifesterer Holstebro som den centrale motor i Nordvestjylland.

Byen lever, når mennesker lever i byen.

En dynamisk og spændende bymidte er med til at tiltrække mere liv til byen, mennesker, arbejdspladser og dermed vækst til hele Nordvestjylland i fremtiden.

Sådan arbejder vi

Holstebro Udvikling P/S arbejder i flere faser.

Allerede fra januar 2019 er der fokus på dialog og borgerinddragelse. Herefter bliver tre tværfaglige arkitektteams indbudt til at give deres bud på Byens Plan i en parallelkonkurrence.

Resultatet af parallelkonkurrencen danner baggrund for Byens Plan, som bliver fremlagt primo 2020 igen med borgerinddragelse i processen.

Kontakt

Hvis du er interesseret i byudvikling og gerne vil vide mere, så tag fat i

Jesper Larsen

+45 96 12 72 40

jl@hbudv.dk

Bliv kontaktet

Du har også mulighed for at
blive kontaktet – udfyld blot
denne formular

Interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og følg udviklingen tæt.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro. Sammen med indbudte arkitekter udvikler vi Byens Plan.

Du kan også bidrage til udviklingen. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og giv din mening til kende på Facebook og LinkedIn.

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Nupark 51
7500 Holstebro

Adm. dir. Jesper Larsen
T +45 96 12 72 40
jl@hbudv.dk

Tilmeld nyhedsbrev