Menu

SUSTAIN WEEK

Sustain Week Holstebro 

Holstebro Udvikling er gået sammen med Holstebro Kommune, Erhvervsforum Holstebro og Foodjob Nordic om et partnerskab for at lave Sustain Week Holstebro. Læs mere om arrangørene her.

Sustain Week er et tiltag, der forener lokale virksomheder med anerkendte internationale forskere, studerende og specialister. I uge 36 2023 vil de blive sat sammen for at finde innovative og bæredygtige løsninger på virksomhedernes bæredygtige udfordringer.

Se hvilke virksomheder der stiller med en case her.

Aktiviteter

Sustain Week skydes i gang til Open By Night

Arkitekturudstilling om bæredygtig arkitektur

Verdens Bedste Morgen 2023

Som optakt til Sustain Week vil du kunne møde repræsentanter fra de virksomheder som stiller med en case på Store Torv til Open by Night d. 1/9 2023.

Uge 35 + 36 viser Holstebro Udvikling udstillingen ”Dansk arkitektur på vej mod FN’s 17 verdensmål” i samarbejde med Arkitekturforeningen og Holstebro Kommune en udstilling om bæredygtig arkitektur på Sygehusgrunden.

Holstebro Udvikling P/S uddeler igen i år sammen med frivillige fra UCH Step 10 fredag d. 8 september chokolade og en avis om de gode nyheder om verdensmålene. Arrangementet er en del af et landsdækkende initiativ lavet af Verdens Bedste Nyheder.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev