Menu

AKTIVITETER 2024

Hvad har aktiviteter med byudvikling at gøre?

Holstebro Udvikling P/S forbinder strategisk byudvikling med praktisk udvikling af byens rum. Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan det hænger sammen, så læs mere her.

Kommende aktiviteter

Spørgeskema om Sygehusgrunden

Holstebro Udvikling indsamler evidens og idéer i forbindelse med at Sygehusgrunden skal laves om til en ny bæredygtig bydel. 
Vi håber så mange som muligt har lyst til at deltage i undersøgelsen.
På forhånd tak.

Afviklede aktiviteter

Topmøde om Levende Bymidter

Holstebro Udvikling P/S inviterer sammen med Holstebro Kommune, Erhvervsforum Holstebro og Holstebro Handelsstandsforening til topmøde for Levende Bymidter i Holstebro d. 11-12 juni 2024. 

Rundvisning på Sygehusgrunden

Forårsfestival

Netværksarrangement

I uge 23 og 25 i 2024 arrangerer Holstebro Udvikling P/S to rundvisninger på Sygehusgrunden med tidl. kvartermester Svend Erik Andersen.

Turen er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Der er Forårsfestival på Sygehusgrunden lørdag d. 4 maj. Der vil være en masse aktiviteter for hele familien bl.a. med Hop & Rul, gin-yoga, musik hvor du selv kan jamme, danseworkshops med danseforeninger fra Holstebro, fodbold aktiviteter med FCM-samfund og mere. Sæt kryds i kalenderen!

Som opvarmning til Topmødet for Levende Bymidter afholder Holstebro Udvikling P/S i samarbejde med restaurant Munken et eksklusivt netværksarrangement mandag d. 10. juni. 

Rundvisning på Sygehusgrunden

Rundvisning på Sygehusgrunden

Rundvisning på Sygehusgrunden

I uge 8 og 12 i 2024 arrangerer Holstebro Udvikling P/S to rundvisninger på Sygehusgrunden med tidl. kvartermester Svend Erik Andersen.

Turen er gratis, men tilmelding er påkrævet.

I uge 14 og 16 i 2024 arrangerer Holstebro Udvikling P/S to rundvisninger på Sygehusgrunden med tidl. kvartermester Svend Erik Andersen.

Turen er gratis, men tilmelding er påkrævet.

I uge 18 og 21 i 2024 arrangerer Holstebro Udvikling P/S to rundvisninger på Sygehusgrunden med tidl. kvartermester Svend Erik Andersen.

Turen er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Danmarks Indsamling

Studiedag om Ligeværd og Ligestilling for ungdomsuddannelser

Foredrag med Mia Irving

Lørdag d. 3/2 2024 afholdes Danmarksindsamlingen i Musikteateret i Holstebro. Danmarksindsamlingen er optakten til Holstebro 750 års Byjubilæum. Holstebro Udvikling deltager selvfølgelig med forskellige aktiviteter. 

Tirsdag d. 5/3 sætter Holstebro Udvikling P/S fokus på den sociale bæredygtighed med ligestilling, inklusion, diversitet og rummelighed. Derfor er ungdomsuddannelser blevet inviteret til studiedag på Sygehusgrunden. 

Tilmelding foretages gennem uddannelserne.

Holstebro Udvikling inviterer til foredrag med rollemodel og mønsterbryder Mia Irving, der bl.a. er kendt for at have vundet tv-programmet ”Slædepatruljen”. 

Rundvisning på Sygehusgrunden

Boomerang

Ølsmagning

I uge 2 i 2024 arrangerer Holstebro Udvikling P/S en rundvisning på Sygehusgrunden med tidl. kvartermester Svend Erik Andersen.

Turen er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Mandag d. 8/1 2024 afholdt UCH, Uddannelsescenter Holstebro, finalen i ”Boomerang” i Nupark. 

Gruppen der har arbejdet med Holstebro Udviklings case endte på en meget flot 2. plads med kun et enkelt point op til 1. pladsen.

Onsdag d. 31/1 kan du være med til en hyggelig øloplevelse, hvor du smager 6 nøje udvalgte special øl inklusiv påskebryg fra Thisted Bryghus. Der vil i løbet af aftenen blive serveret en let forplejning fra Restaurant Cooks.

Arkiv

I vores arkiv vil du finde afholdte arrangementer fra tidligere år.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev