Menu

Danmarks Indsamlingen 2024

Danmarks Indsamling sender live fra Musikteatret Holstebro den 3. februar 2024, hvor der samles ind til verdens sultne børn.

I 2024 markerer Holstebro byen’s 750-års jubilæum med en storslået begivenhed, der indledes med en live transmission fra Musikteatret Holstebro den 3. februar, præsenteret af Danmarks Indsamling. Med millioner af børn, der lider af sult i verdens fattigste lande, vil indsamlingen støtte 12 humanitære projekter, der adresserer akut nød.

Når klokken slår 19.00 lørdag den 3. februar 2024, kan danskerne tune ind på DR1 og opleve et hjertevarmt indsamlingsshow. De indsamlede midler vil blive dedikeret til børn, der kæmper mod fejlernæring og sult i verdens mest udsatte områder. Samtidig vil Holstebro Kommune og Musikteatret Holstebro give et indblik i byens udvikling gennem de seneste 750 år.

Holstebro Udvikling deltager selvfølgelig i Danmarks Indsamlingen med forskellige aktiviteter: Hele januar kan du aflevere din pant på Sygehusgrunden, hvor pengene går ubeskåret til Danmarks Indsamlingen. Derudover kan du byde på en eksklusiv oplevelse med Dinner in the Dark på Sygehusgrunden for 10 personer ved Danmarks Indsamlingens auktion (værdi 15.000 kr.). Holstebro Udvikling udbyder også et gavekort for 4 personer til en overraskelse på Sygehusgrunden, som bliver lagt i Holstebro bilen.

 

Holstebro slog alle rekorder til Danmarks Indsamling 2024.
Holstebro kommune indsamlede 235.375 kr og slog dermed Randers, der var værtsby i 2023. Randers havde indsamlet 132.750 kr.
Holstebro slog også rekorden lørdag aften, hvor der blev indsamlet 2.668.640 kr. til verdens sultne børn. Det er det største beløb fra en værtsby i hele Danmarks Indsamlings historie og overgik dermed også Randers, der i 2023 samlede 2.587.488 kr.

Dinner in the Dark på Sygehusgrunden

Holstebro udvikling bortauktionerer en kulinarisk oplevelse i råt og anderledes miljø, hvor du, med bind for øjnene – for at styrke kroppens sanser – guides igennem forskellige udvalgte retter og vin. Mad og vin leveres af Munken Holstebro.

Holstebro Udvikling udbyder et gavekort for 4 personer til en overraskelse på Sygehusgrunden, som bliver lagt i Holstebro bilen.

Pantindsamling

Der er oprettet en pantindsamling i samarbejde med Lægården Idrætsefterskole. I hele januar kan du aflevere din pant på Sygehusgrunden. Enten udenfor (se kort) eller hos Holstebro Udvikling hver torsdag kl. 14-16.

Der blev indsamlet pant for i alt 65.000 kr.

Er du interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og vær med i udviklingen.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev