Menu

Holstebro Udvikling støtter efterårsferie med gang i gågaden

11 okt, 2019

Det lokale eventbureau Bare Smil har planlagt fire aktiviteter i gågaden i løbet af efterårsferien. FIFA-mesterskaber og brætspilscafé er blandt andet noget af det, de unge medindehavere arrangerer. Holstebro Udvikling og CityVækst støtter projektet med 10.000 kr.


Efterårsferie er mere end varm kakao og besøg på museer med bedsteforældrene. Det mener det lokale eventbureau Bare Smil i hvert fald. Deres mål er at skabe en aktiv efterårsferie for alle.

– Der skal ske mere i Holstebro by, og det håber vi, vi kan være med til at sørge for med disse fire meget forskellige events, fortæller Mads Nørgaard Jensen, der er medindehaver af Bare Smil.

Og netop den målsætning bakker direktør for Holstebro Udvikling, Jesper Larsen, op om.

– Hele vores mål med at bidrage med 10.000 kr. til unge, der vil skabe mere liv i byen, er jo netop tiltag som det her. Og netop i efterårsferien har vi brug for nogle events, der kan samle store som små i Holstebros midtby og give noget liv, siger han.

Aktiviteter for alle

CityVækst og Holstebro Udvikling stiller også et af gågadens tomme butikslokaler til rådighed, som netop er tiltænkt aktiviteter for og med børn og unge. Og det er altså her, i Nørregade 54, de fire forskellige events finder sted i uge 42.

Mandag er der skattejagt for de mindste, hvor de på en gåtur rundt i byen skal finde en bestemt karakter. Tirsdag er der Holstebro-mesterskaberne i PlayStation-fodboldspillet FIFA 20, onsdag er der brætspilscafé, og torsdag er der danseevent for byens kvinder.

Direktøren for Holstebro Udvikling håber endnu flere unge vil følge trop og arrangere lignende tiltag. Og inden længe banker julegaveindkøbene på døren, og så er der flere oplagte events at tage fat i, mener Jesper Larsen.

– Nu nærmer vi os en kold og en mørk tid, men det betyder ikke, at der ikke er folk i gågaden, tværtimod. Julehandlen giver jo en fantastisk ramme om at arrangere juleklip, æbleskivebagning eller andet, siger direktøren.

Læs mere om, hvordan du og dine venner kan få 10.000 kr. til at føre jeres idé ud i livet her.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev