Menu

Tre stærke organisationer flytter sammen i Nørregade

29 mar, 2021

Holstebro Udvikling, Handelsstandsforeningen og Cityvækst får bofællesskab midt i det område, de er fælles om at udvikle.

Flere organisationer har som formål at fremme byudviklingen i Holstebro på hver deres måde og med hvert sit fokus.

Nu går tre af organisationerne sammen og åbner 29. april et bofællesskab for fælles udvikling i bymidten. Det er Holstebro Udvikling, Holstebro Handelsstandsforening og Cityvækst Holstebro der sammen lejer sig ind Nørregade 13, hvor senest Telenor havde butik.

Der bliver tale om et bofællesskab, der under navnet ”Huset for Vækst og Udvikling” også kan rumme events og udstillinger. Her kan alle med interesse for byens udvikling orientere sig om de mange konkrete tiltag og få mulighed for at tage del i udviklingen på mangfoldige måder.

 

 

Direktør for Holstebro Udvikling, Maj Britt Rosenmeyer Olsen, er en af initiativtagerne til det nye fællesskab i bymidten, som i første omgang løber til februar 2022.

– Vi arbejder alle tre med at skabe liv i bymidten. Ved at have fælles faciliteter midt i byen kan vi nemmere arbejde i samme retning og inddrage både borgere, butikker og virksomheder i arbejdet, siger Maj Britt Rosenmeyer Olsen, der udover at være direktør for Holstebro Udvikling også er formand for Cityvækst Holstebro.

Handelschef Jens Kristian Larsen, der i forvejen har sin daglige gang i gågaderne, glæder sig over at kunne være helt tæt på aktører, som også arbejder med udviklingen af området.

– Vi har rigtig mange ting i gang i bymidten. Ved at samarbejde tæt kan vi få endnu mere ud af hinanden i byen, så det kan kun blive godt, siger Jens Kristian Larsen.

Udover de tre selvstændige organisationer, vil samarbejdspartnere også få mulighed for at bruge husets faciliteter. Det gælder blandt andet ErhvervsForum Holstebro, hvor den nye direktør Peter Kjeldbjerg allerede har meldt sig ind i et tæt samarbejde med de øvrige parter.

De tre organisationer overtager to butikslejemål første april og gør dem klar til åbningen til Open By Night torsdag 29. april. Lokalet vil blive indrettet med genbrugskontormøbler mv. for at understrege, at bæredygtighed er en af de grundlæggende forudsætninger for fremtidens vækst og udvikling.

 

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev