Menu

Cirkulær bæredygtighedsøkonomi – Julepynt af genbrugte materialer

julepynt af genbrugsmaterialer fra børnenes bæredygtige by udstilling
11 nov, 2021

Børnenes Bæredygtige By omdannes til julepynt.

Børnenes Bæredygtige By, der står udstillet i Rådhushallen, bliver i morgen, den 12. november mellem kl. 13-16, skilt ad af nogle af de børn og skoler, som har været med til at skabe elementerne til byen.

I samme omgang, vil Kaj Bech fjerne de sidste verdensmålsklistermærker fra gågaden, som har givet anledning til mange nysgerrige blikke og reflekterede samtaler blandt forbipasserende om de 17 verdensmål og bæredygtighed.

Cirkulær genbrugstanke

For Holstebro Udvikling P/S er den cirkulære tankegang indenfor bæredygtighed og genbrug vigtig. Derfor bliver udstillingsbyen sorteret og ført tilbage til genbrug.

Men rejsen for udstillingen fortsætter.

Holstebro Udvikling P/S har samarbejdet med to lokale skoler, Holstebro Aktivitetscenter og Holstebro Krisecenter, som vil kreere unikke stykker julepynt af netop de samme genbrugsmaterialer, der blev brugt til byen. Julepynten vil blive hængt op på juletræerne i gågaden fredag den 26. november.

På den måde går ingen materialer til spilde, og vi fortsætter den cirkulære genbrugstankegang, for at bevare bæredygtighedsprincippet og skabe grøn julehygge i Holstebro.

Udstilling i Huset for Vækst og Udvikling

Den del af den bæredygtige by, som Holstebro Udvikling P/S afslørede på verdensmålsdagen den 14. oktober i samarbejde med nogle lokale børn, borgmester H.C. Østerby, og Shane Brox, kan dog stadig opleves i Huset for Vækst og Udvikling i det store kontorlokale på Nørregade 13.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev