Menu

DET KAN DU OPLEVE I PAVILLONEN

BOGSIGNERING

Hos Holstebro Udvikling P/S kan du møde Shane Brox, hvor du har mulighed for at købe og få signeret hans nye bog “Byg en bedre verden med Shane og de 17 verdensmål“, som først officielt udkommer den 19. oktober.

BØRNENES BÆREDYGTIGE BY

Oplev i pavillonen for Holstebro Udvikling P/S også afsløringen af Børnenes Bæredygtige By og kom helt tæt på udstillingen, der viser børn og skolers hårde arbejde, med at bygge huse, haver, vindmøller og meget mere af genbrugsmaterialer, samlet sammen til en sammenhængende by af den kreative TV-kendis Shane Brox.

Udstillingen åbnes kl. 10 af Shane Brox der sammen med nogle børn og borgmesteren, klipper snoren over.

Børnenes bæredygtige by, er et samarbejde mellem Holstebro Udvikling P/S, Shane Brox, Ressourcecenter Nomi4S, der har leveret genbrugsmaterialerne til projektet, og de deltagende skoler Balletskolen Holstebro, Kunstskolen Emilia og Den Kristne Friskole i Holstebro.

Udstillingen vises også i Rådhushallen, i perioden fra den 15. oktober til den 29. oktober, hvor den bliver skilt ad og ført tilbage til genbrug af børn i samarbejde med Nomi4S for at sætte fokus på den cirkulære tankegang.

Se det fulde sceneprogram for dagen her.

SKRIVEKONKURRENCE OM MILJØ 

På pavillonen kan børn  fra 0. – 9. klasse også få inspiration og viden om ABC-ordbogens skrivekonkurrence, der i år har emnet miljø.

Læs mere om konkurrencen her.

 

 

Er du interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og vær med i udviklingen.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev