Menu

Verdensmål i Praksis

Holstebro Udvikling P/S  bygger videre på den succesfulde aktørdag om verdensmål afholdt i efteråret 2021, hvor deltagerne ytrede stort ønske om flere og mere dybdegående workshops i arbejdet med verdensmål. Derfor har Holstebro Udvikling P/S sammen med FN17 Business sammensat et kursusforløb ’Verdensmål i Praksis’, som du har mulighed for at høre mere om torsdag d. 17. marts, når vi holder et gratis og aldeles uforpligtende infomøde (tilmelding nødvendig).

Formålet med forløbet er at hjælpe med at afklare, hvilke verdensmål der har relevans og hvordan netop de har relevans for jeres virksomhed, så udviklingen kan fortsætte i en bæredygtig retning, med verdensmålene som ramme.

Kurserne henvender sig til alle virksomheder der står overfor at skulle i gang, eller videre med at indarbejde et eller flere verdensmål i virksomheden, men måske mangler overblikket over relevante verdensmål, og/eller den røde tråd i arbejdet, samt virksomheder der ønsker at sparre med andre virksomheder omkring et allerede igangværende forløb.

Over tre halvdags-moduler går vi i dybden med, hvordan man kan arbejde med verdensmål, så det skaber værdi for jeres virksomhed og dens omverden. Vi kommer både godt omkring hvordan man indarbejder verdensmålene i en mere langsigtet plan eller strategi for jeres virksomhed, samt hvordan I kan implementere og kommunikere dette.

Infomøde 17/3 2022

Holstebro Udvikling P/S inviterer til et gratis intromøde den 17/3 til kursusforløbet ”Verdensmål i Praksis”.

Intromødet er helt uforpligtende, og formålet er udelukkende at informere og afklare spørgsmål for alle med interesse i verdensmål, der overvejer at deltage i kursusforløbet ’Verdensmål i Praksis’.

Kursus forår 2022

Kursusforløbet består af 3 x halvdags-moduler, der faciliteres i samarbejde med FN17 Business. Kurserne afholdes over tre torsdage fra kl. 9-12 i Holstebro.

1. Modul (7/4): Min virksomhed – mine (verdens)mål.

Sparringsmodul (28/4): Mulighed for sparring med Holstebro Udvikling P/S og de øvrige deltagere.

2. Modul (19/5): Sådan giver de valgte mål og delmål værdi for min virksomhed

Sparringsmodul (2/5): Mulighed for sparring med Holstebro Udvikling P/S og de øvrige deltagere.

3. Modul (23/6): Verdensmål og hverdagen – implementering og kommunikation

Er du interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og vær med i udviklingen.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev