Menu

Boomerang 2023/2024

Finalen i Boomerang

Mandag d. 8/1 2024 afholdt UCH Uddannelsescenter Holstebro finalen i ”Boomerang” i Nupark . Elever fra HHX og HTX har i efteråret 2023 arbejdet med cases stillet af følgende virksomheder: AP Services , Bang & Olufsen, Kaj Bech A/S , Actona Group og Holstebro Udvikling. En gruppe indenfor hver virksomhedscase var gået videre til finalen. Gruppen der har arbejdet med Holstebro Udviklings case endte på en meget flot 2. plads med kun et enkelt point op til 1. pladsen.

Efter en meget spændende votering blev præmierne fordelt som følger:
  1. plads til AP Services-gruppen og en præmie på 15.000kr.
  2. plads til Holstebro Udvikling-gruppen og en præmie på 6.000kr.
  3. plads til Kaj Bech-gruppen og en præmie på 3.000kr.
Den case der var stillet fra Holstebro Udvikling’ P/S handler om udvikling af et byrumsmøbel til Sygehusgrunden, der kan bringe generationer sammen på tværs. Der vil nu i blive arbejdet videre med en undersøgelse af om byrumsmøblet kan virkeliggøres.
Vi vil gerne sige tak til UCH for at Holstebro Udvikling P/S må være en del af den virkelighedsnære undervisning, der involverer de unge i erhvervslivet og søger innovative løsninger på byens udfordringer. Derudover skal lyde et tak til alle de unge for deres bidrag til byudviklingen i den nye bydel på Sygehusgrunden.
Nogle af modellerne af elevernes bud på byrumsmøbler står nu hos Holstebro Udvikling P/S i vores showroom, hvor alle har mulighed for at komme forbi og opleve de unges kreativitet. Der er åbent i showroom hver torsdag i januar fra kl. 14-16. Kom gerne forbi til en kop kaffe og en snak.

Er du interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og vær med i udviklingen.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev