Menu

AKTIVITETER 2023

Hvad har aktiviteter med byudvikling at gøre?

Holstebro Udvikling P/S forbinder strategisk byudvikling med praktisk udvikling af byens rum. Hvis du er nysgerrig efter at vide, hvordan det hænger sammen, så læs mere her.

Afviklede aktiviteter

Segway-ture på Sygehusgrunden

Foredrag med Lone Theils

Rundvisning på Sygehusgrunden

Fredag d. 20/10 2023 kan du opleve Sygehusgrunden på segway.

Vi tilbyder to ture, der vil sikre dig en sjov og anderledes oplevelse. Begge ture starter med introduktion, så du behøver ikke have prøvet at køre segway før. Der er fokus på sikkerhed, så hjelm er påbudt. 

Fotograf: Thomas Towalt Andersen

Mandag d. 20/11 kl. 19:00-21:00 kan du opleve Lone Theils fortælle om sit forfatterskab.

Lone Theils er født og opvokset i Holstebro, og Vestjylland spiller en væsentlig rolle i hendes forfatterskab.

I uge 43 og 45 i 2023 samt uge 2 i 2024 arrangerer Holstebro Udvikling P/S tre rundvisninger på Sygehusgrunden med kvartermester Svend Erik Andersen.

Turen er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Kabaret i Kedelhuset

750 års jubilæums-æblemost

Code of Care – Taskforce

Oplev kabareten: ”Babel Babel Babel” fra Nordisk Teaterlaboratorium i den gamle kedelbygnigng på Sygehusgrunden d. 22 september 2023.
Arrangementet er et samarbejde mellem Holstebro Udvikling P/S, Nordisk Teaterlaboratorium og Sygehusgrunden P/S.

Arrangementet er gratis, men tilmelding påkrævet.

I anledning af Holstebros 750 års jubilæum i 2024, har Holstebro Udvikling P/S indgået et samarbejde med Kræmmergård Bækmarksbro om at lave en særlig byjubilæums-æblemost. I uge 36-39 kan du aflevere dine overskudsæbler på Sygehusgrunden. 

Holstebro Udvikling er med i Code of Cares taskforce med Adm. direktør, Maj Britt Rosenmeyer Olsen som ambassadør. I samarbejde med Code of Care har Holstebro Udvikling arrangeret en rundvisning for taskforcen, virksomhedslederene og de unge mennesker hos Café Care.

Sustain Week 2023

Arkitekturudstilling

Malerudstilling

Holstebro Udvikling er gået sammen med Holstebro Kommune, Erhvervsforum Holstebro og Foodjob Nordic om et partnerskab for at lave Sustain Week Holstebro. 

Uge 35 + 36 viser Holstebro Udvikling udstillingen ”Dansk arkitektur på vej mod FN’s 17 verdensmål” i samarbejde med Arkitekturforeningen en udstilling om bæredygtig arkitektur på Sygehusgrunden.

Adgang til udstillingen er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Uge 35 + 36 viser Holstebro Udvikling udstillingen ”Malerier af FN’s 17 Verdensmål” i samarbejde med Uddannelsescenter Holstebro. Udstillingen fortolker verdensmålene og kan ses på Sygehusgrunden.

Adgang til udstillingen er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Rundvisning i Psykiatrien

Sustain Week skydes i gang til Open By Night

Verdens Bedste Morgen

Torsdag d. 10/8, Torsdag d. 17/8, Torsdag d. 31/8 arrangerer Holstebro Udvikling P/S rundvisninger på Sygehusgrunden med Ann Pejs Jensen, som har været tilknyttet psykiatrien på Holstebro Sygehus i 24 år, herunder som afdelingssygeplejerske på P1 i 15 år.

Turene er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Som optakt til Sustain Week vil du kunne møde repræsentanter fra de virksomheder som stiller med en case på Store Torv til Open by Night d. 1/9 2023.

Holstebro Udvikling P/S uddeler igen i år sammen med frivillige fra UCH Step 10 fredag d. 8 september chokolade og en avis om de gode nyheder om verdensmålene. Arrangementet er en del af et landsdækkende initiativ lavet af Verdens Bedste Nyheder.

Sansetur på Sygehusgrunden

Torsdag d. 11/5, Torsdag d. 25/5, Torsdag d. 8/6 og Torsdag d. 22/6 2023 arrangerer Holstebro Udvikling P/S rundvisninger på Sygehusgrunden med PranaUniverset.

Turene er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Åbent hus hos Holstebro Udvikling

Holstebro Udvikling holder åbent hus fredag d. 11/8 fra kl. 14-16. Kom og besøg os i vores nye lokaler og være med til indvigelsen af den nye trappe samt Showroom med modeller. 

Grønne byrum på Sygehusgrunden

Holstebro Udvikling har som et midlertidigt sommerforsøg forvandlet p-båse på Sygehusgrunden til grønne byrum med bord-bænkesæt og 72 nye træer i murerbaljer. Initiativet spiller ind i både Sygehusgrundens overordnede vision om at blive transformeret til en ny, grøn bydel og visionen fra Byens Plan om at styrke byens natur. 

Færchfonden Reception

Tirsdag d. 20 juni 2023 fra kl. 13-16 afholder Færchfonden en reception, for at markere formandskifte. Efter 18 år som formand overlader Annemette Færch posten til Rasmus Færch.

Open Call – Café

Open call for alle interesserede og måske kommende cafeejere, restauratører, hobby-entusiaster og andre med en iværksætterdrøm til et møde om et fælles café-eksperiment på Sygehusgrunden. 

Fra Jord til Bord

Holstebro Udvikling P/S inviterer alle skoler i Holstebro Kommune i 6-7 klassetrin til en spændende og inspirerende uddannelsesmesse med fokus på madvarer fra jord til bord d. 8/6 og 9/6 2023.

Tilmelding foretages gennem skolerne.

Rundvisning for synshæmmede

Torsdag d. 9/3 2023 arrangerer Holstebro Udvikling P/S en rundvisning på Sygehusgrunden for synshæmmede med kvartermester Svend Erik Andersen.

Turen er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Holstebro:DOX

Mandag d. 27/3 kan du se dokumentarfilmen “Green City Life” som en del af Holstebro:DOX på Sygehusgrunden i Holstebro. Holstebro:DOX er et samarbejde mellem Dansk Talent Akademis Filmlinje, Holstebro Kommune, CPH:DOX, ShowUP og Holstebro Udvikling.

Arrangementet er gratis, men der kræves tilmelding.

Rundvisning på Sygehusgrunden

Torsdag d. 23/3, onsdag d. 5/4 og torsdag d. 3/5 2023 arrangerer Holstebro Udvikling P/S rundvisninger på Sygehusgrunden med kvartermester Svend Erik Andersen.

Turene er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Urban Fitness

Fotograf: Jakob Helbig

Holstebro Udvikling P/S inviterer alle til Urban Fitness d. 4. marts 2023 på Sygehusgrunden. Du kan prøve kræfter med flere forskellige former for sport herunder: Trappe Challenge, Crossfit, Naturtræning, Qigong og vandretur med rygsæk.

Tilmelding er påkrævet.

En Køn Uddannelsesmesse

Torsdag d. 9/3 og fredag d. 10/3 sætter Holstebro Udvikling P/S fokus på forestillingerne om mande- og kvindefag. Der kommer 11 aktører på en uddannelsesmesse for elever i 6-7. klasse.

Tilmelding foretages gennem skolerne.

Handy Woman

Fotograf: Bibi Berge

Fredag d. 10/3 kan du møde Jeanne fra Handy Woman (kendt fra Løvens Hule). Kom og se hendes 17 m lange pink truck ombygget til et rullende værksted.

Du har muligheden for at komme med til workshop, hvor du vil lære at lave lampeudtag og høre Jeannes historie om at skifte jakkesættet ud med arbejdsbukser og t-shirt.

Arrangementet er gratis, men der kræves tilmelding.

Fredagsfest

Holstebro Udvikling P/S arbejder med byudvikling og med at gøre byen bedre for borgerne. Derfor har vi i uge 10 – med udgangspunkt i området ved parkeringshuset ved Sorte Stien – valgt at sætte fokus på tryghed i byen for alle.

I perioden d. 1. december 2022 til d. 12. marts 2023 kan du hjælpe os med at udfylde et kort spørgeskema her.

Fredagsfest

Fredag d. 27/1 2023 inviterer Holstebro Udvikling P/S til en hyggelig eftermiddag i et festtelt på Sygehusgrunden fredag d. 27/1 fra kl. 16-18. Kom og start weekenden med glad musik fra Dansedrengene og lækre pølser fra Nordkap Udlejning A/S’s pølsevogn.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er påkrævet.

Samarbejde med UCH

Uddannelsescenter Holstebro afholdt Mandag d. 9/1 2023 finalen i deres projekt ”Boomerang” i Innovationscenteret Nupark. 

Holstebro Udvikling P/S stillede med en case, der handlede om udviklingen af Sygehusgrunden og sammenhængen med midtbyen.

Arkiv

I vores arkiv vil du finde afholdte arrangementer fra tidligere år.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev