Menu

Innovationsprojekt med Uddannelsescenter Holstebro

9 jan, 2023

Holstebro Udvikling samarbejder i innovativt projekt med UCH om Sygehusgrunden

Fotograf: Amalie Nielsen, UCH.

 

Uddannelsescenter Holstebro afholdt Mandag d. 9/1 2023 finalen i deres projekt ”Boomerang” i Innovationscenteret Nupark. Projektet var tværgående for alle HHX og HTX-elever. Eleverne havde valgt at arbejde med en case fra en af følgende virksomheder: B&O, Kaj Bech, Actona, AP Services og Holstebro Udvikling P/S. Produkterne der blev fremlagt til finalen, var et resultat af mere end 3 måneders arbejde og et udskillelsesforløb, der betød at kun 5 grupper nåede frem til finalen.

Projektet ”Boomerang” formål var at åbne de studerendes øjne for at deres lokalområde indeholder mange spændende virksomheder. Så de unge forhåbentlig kommer tilbage igen, hvis de vælger at flytte til en anden by for at studere. Formålet med projektet er således både at styrke elevernes innovative kompetencer, skabe forankring til lokalområdet og opmuntre til tilbagevending efter endt studietid.

Holstebro Udvikling stillede med en case, der handlede om udviklingen af Sygehusgrunden og sammenhængen med midtbyen. Holstebro Udvikling er også interesseret i de unges perspektiv på byens udvikling og hvilke muligheder de ser fra deres ståsted i livet.

Det skrev medierne:

Fotograf: Amalie Nielsen, UCH.

 Holstebro Udvikling er altid interesseret i at lave projekter med aktører og borgere. Læs mere her:

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev