Menu

Forårsfestival

Holstebro Udvikling inviterer til forårsfestival på sygehusgrunden lørdag d. 4/5 fra kl. 11-15.

Glæd dig til en aktiv forårsfestival på sygehusgrunden lørdag den 4. maj fra kl. 11-15! Der venter en verden af sjove aktiviteter fulde af bevægelse for hele familien, herunder Hop og Rul, Gin Yoga, musik med mulighed for at jamme selv, danseworkshops med lokale danseforeninger fra Holstebro og FCM Samfund, og meget, meget mere!

Der er mulighed for at købe mad og drikke på dagen. 

Forårsfestivallen foregår på Sygehusgrunden. Se kortet ovenfor for de forskellige stande, hvor du kan deltage i spændende aktiviteter. 

Læs mere om aktører og aktiviteter her:

 • NordVestKunst
  NordVestKunst præsenterer en spændende udstilling med temaet “Kunst i bevægelse”, hvor 15 forskellige kunstnere bidrager med deres unikke værker. Udforsk de forskellige kunstneriske udtryk og oplev, hvordan bevægelse og dynamik bliver tolket og formidlet gennem forskellige kunstneriske medier. Lad dig inspirere af det kreative mangfold, og lad kunsten tage dig med på en rejse gennem bevægelsens verden.
 • Hop og Rul
  På klatrevæggen, flere hoppeborge og sweeperen kan du få brændt en masse krudt af og have det sjovt.
  For børn og barnlige sjæle.
 • FCM Samfund
  Udforsk dine fodboldtalenter på den oppustelige bane fra FCM og udfordr din præcision ved at sigte efter hullerne med bolden for at opnå præcise træf. FCM Samfund har til formål at skabe muligheder og fremme udviklingen af individuelle talenter og færdigheder for alle i vores samfund, således at FCM Samfund kan skabe en positiv indvirkning i lokalsamfundet.
 • Gin Yoga
  Jeppe G&T er ucertificeret gin yoga-instruktør som igennem en længere årrække udforsket krydsfeltet mellem yogaens spirituelle muligheder og gin & tonic’ens sanselige verden. Jeppe G&T har udviklet et helt særligt program der kombinerer gin drikning med let fysisk udfoldelse som er velegnet til at skabe helt unikke fælles oplevelser og gode grin. En gin yoga session med Jeppe G&T byder udover en særlig smagsoplevelse på yoga positioner som “gin hunden”, “frø i gin koma”, “svajende palmetræ” og “to-hovedet gin cobra”.
  Folk skal selv medbringe underlag. Arrangementet er kun for voksne over 18 år. Tilmelding er påkrævet. Prisen er 60 kr. pr. person. 
 • Holstebro Sommerspil
  Holstebro Sommerspil afholder åbne prøver og viser vores systue i forbindelse med opsætningen af musicalen “Jens Langkniv”, som spilles fra den 21. til 25. august i lystanlægget. Fra kl. 11:00 til 15:00 kan du deltage i åbne prøver i prøvesalen på 4. sal i bygning 18. Åbne prøver betyder, at du kan komme og se, hvordan vi arbejder med forskellige scener. Du er velkommen til at komme og gå, som det passer dig. Vi vil både arbejde med ensemble og solister under prøverne.Desuden vil Holstebro Sommerspils syværksted og kostumelager være åbent fra kl. 11:00 til 16:00. Her kan du se nogle af kostumerne til forestillingen og få en snak med vores dygtige syersker. Du finder systuen på 6. sal i bygning 18.Holstebro Sommerspil vil også være til stede for at fortælle om arrangementet og guide dig til prøverne og/eller systuen. Kom og vær med til at opleve bag kulisserne!
 • Holstebro Haveselskab
  Haveselskabet Holstebro arrangerer et plantesalg, frøsalg og workshops med limteknik og “Bind en forårsbuket”. Ved workshoppen med limteknik lærer du at bruge forskellige limteknikker til at skabe kreationer af afklip fra naturen. Materialer til workshoppen er inkluderet. Workshops afholdes kl. 11.00 og 13.00 med plads til maksimalt 20 personer pr. gang. Ved workshoppen “Bind en forårsbuket” lærer du teknikken til at binde en buket i spiral. Du kan medbringe egne blomster og grønt eller købe på standen til fornuftige priser. Denne workshop finder sted kl. 12.00 og 14.00, også med plads til maksimalt 20 personer pr. gang Tilmelding til “bind en forårsbuket” er påkrævet. Prisen er 60 kr. pr. person. 
 • Holstebro Folkedans
  Fællesskab, latter og livsglæde er nøgleordene. Her har I chancen for at prøve, hvad de traditionelle danske danse kan. Samarbejde, grin og motion er i fokus. Med en harmonikaspiller, der leverer levende musik, og grundig instruktion af dansene, sikrer Holstebro Folkedans, at alle kan være med. Tidspunkter for aktiviteten er kl. 11.00 – 11.30 og kl. 11.55 – 12.25.
 • Kulturforeningen Tango MidtVest i Holstebro
  Oplev et fantastisk tango-show af Kulturforeningen Tango MidtVest i Holstebro på Sygehusgrunden – Lægårdvej 12U – Indgang U. Derudover tilbydes der gratis tango-workshops for alle, hvor du kan lære at danse den autentiske argentinske tango. Kom og deltag i tango-workshops for begyndere, hvor du vil lære lette trin og figurer. Du er velkommen til at deltage alene eller sammen med andre. Workshoppen finder sted kl. 11.30 – 12.00 og kl. 13.30 – 13.55. Tag med på en rejse ind i tangokulturen og få en smagsprøve på denne smukke og lidenskabelige danseform.
 • Rundvisning på Sygehusgrunden
  Thomas Leerberg, administrerende direktør i arealudviklingsselskabet Sygehusgrunden P/S, viser rundt på den gamle sygehusgrund og fortæller om planerne for transformationen fra sygehus til central bydel.Rundvisningen binder fortiden sammen med fremtiden, og fortæller hvordan arealudviklingsselskabet til dagligt arbejder med at optimere og transformere, samt hvordan Sygehusgrunden kan blive en forlængelse af den eksisterende bymidte. Tilmelding er påkrævet.
 • Holstebro Kunstskole
  Holstebro Kunstskole arrangerer en tegne/male workshop for børn og unge med en varighed på 2 timer, fra kl. 12 til kl. 14. I løbet af workshoppen får du mulighed for at male på sten eller brugte CD’er. Kom og vær med til en kreativ tegneworkshop med fokus på Holstebro 750-års jubilæumsemnet.
 • Kom og Dans  Swing & Rock’n Roll
  Kom og Dans inviterer dig til at opleve, hvordan motion kan være alt andet end kedeligt, når du lærer at lave en fest på dansegulvet. Fra kl. 12.25 til 13.30 kan du få en smagsprøve på undervisning, hvor alle aldre er velkomne. Oplev glæden ved at danse og bevæge dig til livlig musik og få en fornemmelse af, hvordan dans kan være både sjovt og motionerende på samme tid.
 • Horisont Holstebro v/ Holstebro Musikskole
  Åben jam i kedelbygningen!
  Kom og prøv noget musik i kedelbygningen med andre musikere. Der er ingen krav om alder eller niveau – Horisont har tre musikere, som kan lære dig at spille på el-guitar, el-bas trommer, klaver eller sang. Horisont finder på musikken sammen med DIG, og leger med rytmer og toner!
 • PranaUniverset
  PranaUniverset tilbyder MediYoga i små seancer på måske 20 minutter, med en lille åndedrætsmeditation. MediYoga (Medicinsk Yoga) er en forskningsbaseret terapeutisk yogaform, som gennem blide yoga- og åndedrætsøvelser samt meditationer styrker fysisk og mental sundhed og trivsel. En session kl. 13 på ca. 25 minutter (et par MediYoga øvelser, en åndedrætsmeditation og en afspændingsøvelse). En session igen kl. 14 magen til. Tilmelding er påkrævet. Prisen er 30 kr. pr. person. 
 • Silent Groove v. Yoga Hjerter 
  Silent Groove Dance afholdes fra kl. 13:00 til 14:00. Silent Groove dance er en sjov og enkel motionsform! Med headsets på lytter vi alle til den samme musik, mens Sandra guider os gennem enkle trin og bevægelser. Det handler om at danse på DIN måde og udtrykke DIG selv – så du kan ikke gøre det forkert! Her er der ingen faste rækker, og det er helt ligegyldigt, om du går til højre eller venstre. Vi lover masser af smil, sved og en fantastisk playliste med forskellige musikgenrer som pop, R&B, dance, salsa, latin, jazz, soul, disco, rock og mere. Kom og vær med til en sjov time med fokus på glæde, bevægelse og fællesskab! Du behøver ingen erfaring med dans. Medbring blot en drikkedunk, bekvemt tøj og evt. et liggeunderlag. Dans i bare tæer eller sko – det er op til dig. Tilmelding er påkrævet. Prisen er 60 kr. pr. person. 
 • Holstebro Show- & Sportsdanserforening
  Holstebro Sportsdanser inviterer dig til at se spændende hip hop opvisninger. “The Crew” (8 år) og “Rise Together” (12-17 år) vil vise deres talent sammen med “hip hop solo”. Glæd dig til at se de unge dansere udfolde deres færdigheder og energi på scenen i en festlig og dynamisk atmosfære. Det bliver en oplevelse fyldt med rytme, flair og imponerende dansefærdigheder, som du ikke må gå glip af!
 • Holstebro Salsa
  Oplev magien ved Salsa dans på Sygehusgrunden! Lad rytmen løfte dig, frigør stress og skab fællesskab. Der er undervisning fra 14:05-14:50. Alle er velkomne!
Bemærk!
Alle Holstebro Udviklings aktiviteter foregår på eget ansvar. Ved force majeure vil evt betalinger minus administrationsgebyr blive tilbagebetalt. Bemærk desuden at ved alle aktiviteter vil der blive taget billeder og videoer. Hvis du ikke ønsker at medvirke, skal du selv henvende dig til Holstebro Udvikling og gøre opmærksom på dette. Ved at booke en billet, accepterer du disse betingelser.

Er du interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og vær med i udviklingen.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev