Menu

Foredrag med Mia Irving

Holstebro Udvikling inviterer til foredrag med rollemodel og mønsterbryder Mia Irving, der bl.a. er kendt for at have vundet tv-programmet ”Slædepatruljen”. Foredraget foregår onsdag d. 16/4 2024 på Sygehusgrunden i Holstebro.

Mia Irving er kun 25 år, men trods hendes unge alder har hun allerede gjort sig mange erfaringer i livet og særligt indenfor områder, der traditionelt har været præget af maskuline værdier. Kom og hør hendes beretning om at vinde ”Slædepatruljen”, som den første kvinde nogensinde. Hør Mia fortælle om hvordan hun har bygget sin egen psyke op og hendes tilgang til at overvinde udfordringer, uanset størrelse.

Mia udtaler ”Gennem min erfaringer fra forsvaret og på landsholdet og min deltagelse i Slædepatruljen, agter jeg at adressere emner som ligestilling, inklusion, mangfoldighed og rummelighed. Jeg vil dele mine personlige oplevelser og viden om, hvordan man kan overvinde udfordringer på disse områder.”

Billetter til foredraget koster 100 kr. Der er mulighed for at tilkøbe en lækker anretning med frisk fisk fra Vestergade Fisk for 140 kr. Drikkevarer leveret af Munken kan tilkøbes seperat.

Spisning er fra kl. 18:00-19:00
Foredraget er fra kl. 19:00-21:00

Mødested for foredraget foregår i bygning 18, på 5 sal. Adressen er Lægårdvej 12U. Hvis du er til fods er der indgang overfor Nygade. Der er elevator i bygningen. Kig efter det røde flag med Holstebro Udviklings logo. 
Bemærk!
Alle Holstebro Udviklings aktiviteter foregår på eget ansvar. Ved force majeure vil evt betalinger minus administrationsgebyr blive tilbagebetalt. Bemærk desuden at ved alle aktiviteter vil der blive taget billeder og videoer. Hvis du ikke ønsker at medvirke, skal du selv henvende dig til Holstebro Udvikling og gøre opmærksom på dette. Ved at booke en billet, accepterer du disse betingelser.

Er du interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og vær med i udviklingen.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev