Menu

Eksklusivt netværksarrangement

Holstebro Udvikling inviterer til et eksklusivt netværksarrangement på restaurant Munken i Holstebro mandag d. 10/6 2024.

Som opvarmning til Topmødet for Levende Bymidter afholder Holstebro Udvikling P/S i samarbejde med restaurant Munken et eksklusivt netværksarrangement mandag d. 10. juni. Her kan du møde andre spændende personer, der ligesom dig skal deltage i topmødet, tage hul på nogle af de mange komplekse problemstillinger indenfor bæredygtig byudvikling og udvide dit netværk.

Aftenen foregår mandag d. 10. juni kl. 19-22 på restaurant Munken. Billetten inkluderer, udover et teaser-oplæg, seks udvalgte og bæredygtige serveringer, hvor du har mulighed for at være med til at teste menuen til Sustain Week, som afholdes i Holstebro i 2024. Billetten er eksklusiv drikkevarer, som afregnes direkte med Restaurant Munken på aftenen.

Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at booke og sikre din plads. Billet til netværksmiddag koster 395 kr. inkl. moms ekskl. gebyr. Tilmelding er bindende.

Er du nysgerrig på Sustain Week, der afholdes i Holstebro d. 2-6 september 2024, så se mere her.

Mødested for netværksmiddagen er på Munken. Adressen er Østergade 16, 7500 Holstebro. 
Bemærk!
Alle Holstebro Udviklings aktiviteter foregår på eget ansvar. Ved force majeure vil evt betalinger minus administrationsgebyr blive tilbagebetalt. Bemærk desuden at ved alle aktiviteter vil der blive taget billeder og videoer. Hvis du ikke ønsker at medvirke, skal du selv henvende dig til Holstebro Udvikling og gøre opmærksom på dette. Ved at booke en billet, accepterer du disse betingelser.

Er du interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og vær med i udviklingen.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev