Menu

”Røde Kors har det logistiske set-up og de rigtige kontakter, vi har lokaler centralt placeret midt i gågaden, og sammen har vi mulighed for at gøre en forskel for endnu flere nødramte mennesker i Ukraine”, siger direktør for Holstebro Udvikling Maj Britt Rosenmeyer Olsen.

Samarbejde mellem Røde Kors og Holstebro Udvikling P/S baner vej for midlertidig genbrugsbutik i gågaden.

Fra mandag den 14/3 til og med lørdag den 2/4 kan du både købe genbrugstøj og -ting og donere tøj, ting og sager eller penge i butikken på Nørregade 13. Hele omsætningen og de donerede pengebeløb går ubeskåret til Røde Kors’ nødhjælpsarbejde i Ukraine.

Pop-up butikken vil holde åbent hverdage fra 13 til 16 og lørdage fra 10-12. I butikken vil man finde genbrugsguld indenfor særligt tøj, nips og børneting – en god blanding, hvor alle har chance for at finde netop dét de mangler eller ønsker sig. I butikken kan man betale med Mobile Pay og omsætningen vil blive sendt videre til Røde Kors’ landsorganisation og vil blive brugt til nødhjælpsarbejde i Ukraine eller i grænseområderne.

Man er også velkommen til at aflevere tøj og andre ting i butikken i åbningstiden. Det der afleveres, vil blive sorteret og enten solgt i pop-up butikken, i Røde Kors store genbrugsbutik på Nørrebrogade eller sendt ud som nødhjælp.

I og udenfor butikkens åbningstid, vil det også være muligt at donere penge til Røde Kors’ nødhjælpsarbejde i Ukraine via Mobile Pay nummer 753132. De donerede midler vil blive lagt oveni pop-up butikkens omsætning og det samlede beløb vil indgå i Røde Kors’ hjælpearbejde i Ukraine.

Klik for at læse om nyheden i Dagbladet Holstebro-Struer 

Tilmeld nyhedsbrev