Menu

Bæredygtig julepynt i gågaden

Fredag d. 25/11 pyntede Holstebro Ungdomsskole, Holstebro Friskole og Frivillighedshuset juletræer med bæredygtig julepynt, som de selv har lavet.

Træet ved Store Torv er pyntet af 2. og 3. klasserne fra A, B og I fra Holstebro Ungdomsskole. Træet er dekoreret med malede cykeldæk som juletræsfod, farvede kugler på en snor og en kæmpe stjerne lavet af en hulahopring.

Træet ved Nygade er pyntet af Holstebro Friskole. Træet er dekoreret med malede pantflasker og gamle CD’er, som er blevet pyntet med bl.a. glimmer. Julestjernen er lavet af CD’er klippet i stykker og limet på en træramme, så stjernen glimter flot i lyset.

Træet ved Danmarksgade er pyntet af Frivillighedshuset. Træet er dekoreret i naturmaterialer, bl.a. af figurer der forestiller Rudolf. Udover Frivillighedshuset har Værkstedet Ulfborg, Plejecenter Beringshavens beboere og vennekreds samt Kirkens Korshær hjulpet med at dekorere træet.  

 

Præmissen for at aktørerne kunne få et juletræ at pynte var, at julepynten skulle være bæredygtig samt at julepynten skulle sættes fast med strips, således det ikke kunne blæse af træet. Det bæredygtige element viser sig i genbrugsmaterialer eller materialer som har været rester af en anden produktion.

Juletræerne i gågaden understøtter samtidig visionen fra Byens Plan om at have mere grønt i Holstebro Bymidte samt arbejdet med genbrug og verdensmål 11 om bæredygtige byer og lokalsamfund.

Er du interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og vær med i udviklingen.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev