Menu

Efterårs-sysler i Huset for Vækst og Udvikling

Kom ind og vær kreativ med tørrede blade og lav billedcollager, sjove ansigter eller doodle tegninger i uge 46 mandag-fredag 10:30-16:00. 

Du bestemmer selv om det skal være et kort eller længere besøg af flere timer hvor du begraver dig i dit kunstværk. Du vil til slut få en gratis billedramme med din udførte kunst.

Udover det kreative værksted vil der også være en RAKU udstilling lavet af Lone samt malerier malet af Ida Borup Højer. Mangler du inspiration til dit næste projekt? Så kom forbi og bliv inspireret.

Arrangementet er gratis.

Lone Birgitte Bavnhøj er uddannet dekoratør og ideéskaber. Hun er en ildsjæl som er passioneret for at nytænke, skabe og kreere. Hendes spidskompetence indenfor kunsten er at arbejde med keramik og RAKU, men hun beskæftiger sig også med at lave blomster samt fotografering.

Ida Borup Højer er en abstrakt-kunstmaler med en skabertrang til at udfordre det kendte. Hendes malerier bliver skabt i fordybelsen af kunsten og i forglemmelsen af tid og sted. Ida forsøger så vidt muligt at få hendes malerier til at frembringe følelser, tanker, glæde og dialog hos dem som betragter malerierne.

Er du interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og vær med i udviklingen.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev