Menu

Holstebro er Danmarks Hyggeligste Handelsby

Holstebro var igen med helt fremme, da Danmarks Bedste Handelsby skulle kåres.

 

Holstebro vandt prisen for Danmarks Hyggeligste Handelsby 2022-2024 til kåringen d. 13. oktober 2022 ved et arrangement i Messe C Fredericia.

Holstebro var i skarp konkurrence mod landets 20 bedste handelsbyer, hvor Silkeborg løb med prisen som Danmarks Bedste Handelsby 2022-2024, en titel som Holstebro havde både i 2020-2022 og i 2006-2008.

Det er 8. gang Holstebro modtager en pris ved kåringen af de bedste handelsbyer i Danmark. Det er bestemt noget vi kan være stolte af, eftersom kåringen af Danmarks Bedste handelsby kun har fundet sted 9 gange.

Kåringen af Danmarks Bedste Handelsbyer er sket på baggrund af resultaterne af kundeinterviewundersøgelsen samt juryens bedømmelser.

På billedet ses fra venstre: Thomas Just Rasmussen (Intersport Group Denmark), Torben Gudiksen (Medlem af Holstebro Byråd for Det Radikale Venstre og 1. viceborgmester), Henrik Pagh Mortensen (Byrådsmedlem af Socialdemokratiet og er medlem af Kultur- og Fritidsudvalget og udvalget for Erhverv og Turisme)., Jens Kristian Larsen (handelschef for Holstebro Handelsstandsforening) og Peter Nyborg (Markedschef Cowi a/S)

Er du interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og vær med i udviklingen.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev