Menu

Kom til påskesjov 2022

8 apr, 2022

Kom til påskesjov i Huset for Vækst og Udvikling og se Verdensmålsparken på Færchtorvet, som en del af påske-skattejagten.

Bare Smil indtager d. 11, 12 og 13 april i uge 15 lokalet i Huset for Vækst og Udvikling mellem kl. 11:30.17:30. Lokalet er blevet omdannet til en legestue, hvor børn og barnlige sjæle kan gå amok med påske aktiviteter!

Du kan blandt andet:  

Gæt hvor mange påskeæg der er i glasvasen

Bare Smil laver en konkurrence, hvor den der kommer tættest på antallet af påskeæg, vil vinde et gavekort til Holstebro Handelsstandsforening. Skulle I være så gode at flere gætter det rigtige svar, vil Bare Smil trække lod.

Påske-skattejagt

Besøgende kan få udleveret et skattekort i lokalet Huset for Vækst og Udvikling i Nørregade 13 i Holstebro Gågade. Kortet leder til butikker og Verdensmålsparken på Færchtorvet, som er med i jagten. I skal løse alle gåder og udfylde skattekortet med det rigtige svar. Her skal I så aflevere det udfyldte skattekort i Huset for Vækst og Udvikling igen.

Gækkebreve

Der er ingen påske uden gækkebreve. Bare Smil har fundet papir, sakse, mønstersakse mm. Frem til de besøgende. Ved deltagelse får man et lod, hvor man er med i konkurrencen om et gavekort til Holstebro Handelsstandsforening.

Male på træskiver

Bare Smil har brug for hjælp fra børn og barnlige sjæle til at dekorere Huset for Vækst og Udvikling. Besøgende kan hjælpe ved at male træskiver, som vil blive hængt op. Samtidig er der en konkurrence om et Gavekort til Holstebro Handelstandsforeningen ved deltagelse.

Krea værksted

Bare Smil går Krea Amok og har fået fat i en masse kreative ting, som besøgende kan komme ned og være med til at lave. Der er blandt andet Rullinger, Håndaftrykskyllinger og male/farvelægge tegninger.

Mal på æg

Påskeharen har været forbi med blanke påskeæg, hvor de besøgende må få lov til at male på ét æg hver. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvilken udsmykning ægget skal have. Bare Smil har det hele til dekorationen; fjer, dun, posca tuscher, limpistoler og meget mere.

Perlesmykker

Besøgende i lokalet kan lave perlesmykker som kan fungere som gaver eller til eget brug.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev