Menu

Nationalt projekt i Holstebro: Holstebro:DOX

Holstebro:DOX er en del af CPH:DOX’ nye projekt DOX:Danmark. Projektet er en international dokumentarfilmsfestival, hvor 4 dokumentarfilm i perioden 15-27 marts 2023 vises i udvalgte byer i Danmark. Ambitionen med DOX:DANMARK er at styrke det lokale engagement og de demokratiske samtaler rundt omkring i landet. Initiativet er støttet af Nordea-fonden.

 

Som en del af Holstebro:DOX blev dokumentarfilmen ”Green City Life” vist på Sygehusgrunden i Holstebro mandag d. 27. marts 2023 fra kl. 17:30-21:00. Arrangementet Holstebro:DOX på Sygehusgrunden er et samarbejde mellem Dansk Talent Akademis Filmlinje, Holstebro Kommune, CPH:DOX, ShowUP og Holstebro Udvikling.

Holstebro:DOX d. 27 marts på Sygehusgrunden bød på den interessante dokumentarfilm: ”Green City Life”, som handler om hvordan bymennesket kommer mere i kontakt med naturen midt i storbyen. Filmen drager inspiration fra forskellige steder rundt om i verden og får dig til at reflektere over din egen by. Til filmen havde deltagerne mulighed for at købe en let tapasanretning og et glas vin fra Movino. I løbet af aftenen blev de grønne visioner for Sygehusgrunden præsenteret af borgmester H.C Østerby og Claus Omann fra Færchfonden.

Efter filmen gav Adm. Direktør for Arealudviklingsselskabet Sygehusgrunden, Thomas Leerberg, et overblik over de udfordringer Sygehusgrunden står overfor i forhold til at skulle nå de ambitiøse mål for Co2 neutralisering. Der var stor spørgelyst fra publæikum og der kom mange gode vinkler på udfordringerne.
Har du nogle ideer til udviklingen af Sygehusgrunden vil vi meget gerne modtage dem. Læs mere om hvordan ved at klikke her

Hele programmet for Holstebro:DOX:

D. 17 Marts vises “Miúcha – The Voice of Bossa Nova” på Horisont i Musikteatret Holstebro.
D. 21 Marts vises “The Hamlet Syndrome” og der afholdes Gallapremiere på Dansk Talent Akademi Filmlinjes dokumentarer.
D. 23 Marts vises “White Balls on Walls” på Huset for Kunst og Design.
D. 27 Marts vises “Green City Life” på Sygehusgrunden.

 

Er du interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og vær med i udviklingen.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev