Menu

Nyt byrum langs Storåen

2 jun, 2022

Blomsterkummerne fra Færchtorvet og kommunens borde-bænkesæt er blevet flyttet ned på den ’blinde’ cykelsti langs med åen foran Italia.

Da Holstebro Udvikling P/S i april forvandlede Færchtorvet fra p-plads til Verdensmålspark, var 86% af den feedback borgerne gav, positiv, og især behovet om flere hyggelige steder at sidde, blev fremhævet.

Afledt deraf har CityVækst Holstebro, som Holstebro Udvikling er en del af, indgået et samarbejde med Holstebro Kommune og Café Care om at eksperimentere med et nyt byrum: Blomsterkummerne fra Færchtorvet og kommunens borde-bænkesæt er blevet flyttet ned på den ’blinde’ cykelsti langs med åen foran Italia, hvor de står til fri afbenyttelse for alle der ønsker at nyde udsigten til åen.
Unge mennesker fra den sociale cafe, Café Care, vil stå for pasning af blomsterne og servering ved salg fra Café Care. Arrangementet vil i første omgang blive stående hele sommeren.

Vi er altid interesseret i at høre hvad du som borger og bruger synes om de eksperimenter, vi laver i vores byrum: Du kan give feedback ved at klikke her.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev