Menu

Hvad kan et byrum transformeres til? En udendørs aktivitetspark med Urban Fitness kunne være et svar

Lørdag d. 4/3 2023 lød startskuddet til en aktiv formiddag på Sygehusgrunden. Holstebro Udvikling havde i samarbejde med lokale aktører arrangeret en dag fyldt med mange forskellige former for bevægelse.

Arrangementet havde til formål at udfordre borgerens opfattelse af Sygehusgrunden og sætte fokus på forskellige måder at bevæge sig på i byrummet. Borgerne kunne deltage i 5 forskellige aktiviteter herunder:  Vandretur, Crossfit, Qigong, Naturtræning og en Trappe Challenge,  som foregik inde i Holstebros nedlagte Sygehus. Trappe Challenge var et indendørs motionsløb med minimum 644 trappetrin fordelt på 9. etager gennem 9 bygninger i det gamle Holstebro Sygehus. Noget af det unikke ved Sygehusgrunden er, at alle bygninger hænger sammen og giver derfor muligheder for indendørs aktiviteter, som feks. Trappe Challenge. 

Deltagere til Urban Fitness en rabatkupon til Sport24 på 20%, som var gyldig i hele uge 10 2023. Derudover fik de deltagere der havde lyst, en Holstebro Udvikling løbe t-shirt.

 

Er du interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og vær med i udviklingen.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev