Menu
31 mar, 2022

Verdensmålsparken åbner for besøgende d. 1/4 2022. 

Verdensmålsparken åbner for besøgene d. 1/4 2022.

Verdensmålsparken er en grøn oase midt i byen dekoreret med planter, pallemøbler og belysning, så parken er attraktiv at besøge både om dagen og om natten. Derudover har Holstebro Udvikling P/S i samarbejde med Life Exhibition opsat fotoudstillingen ”Verdensmål på plakaten” til fri skue. Fotoudstillingen er med billeder fra den internationalt anerkendte kunstner Yann Arthus-Bertrand, der bl.a. er kendt for fotoudstillingen ’Jorden set fra Himlen’.
Klik her for at læse mere om Verdensmålsparken. 

 

Et led i Holstebro Udvikling P/S overordnede strategi er at arbejde kreativt og eksperimenterende med byens rum, i denne sammenhæng en parkeringsplads. Målet er at inspirere byens borgere til at se byen med andre øjne samt oplyse og informere om vigtigheden af verdensmålene.

Verdensmålsparkens fotoudstilling og fine hyggehjørner kan benyttes af alle i hele april måned. Der er opsat ekstra skraldespande og mulighed for at affaldssortere på pladsen.

Torsdage og fredage vil Holstebro Udvikling P/S være at finde i det lille hvide hus på Færch Torvet mellem kl. 10-17. Derudover har Holstebro Udvikling P/S lavet en aftale med forskellige aktører, der kommer og fortæller om deres arbejde med verdensmålene følgende fredage: 1/4, 8/4, 22/4, 29/4. Der er desuden indgået sponsoraftaler med nogle af naboerne til Færchtorvet, der giver rabat på udvalgte varer.

 Klik her for at se programmet. 

 

Nedenfor ses et galleri med billeder fra Verdensmålsparken.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev