Menu

Urban Rappelling

Fredag d. 21/10 har du en unik mulighed for at prøve at rappelle fra taget af Sengetårnet, når Holstebro Udvikling P/S i samarbejde med Team-Nord ApS arrangerer ”Urban Rappelling”.

Turene er gratis, men tilmelding påkrævet.

Er du til højder, adrenalin og sus i maven? Så har du nu en unik mulighed for at få lov til at rappelle på en af Holstebros højeste bygninger fredag d. 21/10 2022.

Aktiviteten foregår fra toppen af sengetårnet, som er ca. 45 meter høj.

Sved på panden, nervøse hænder og hjertet i halsen. Sådan føles første tur med rappelling for de fleste! Rappelling kræver at man tør kaste sig ud i det, for det kan være ganske grænseoverskridende at bevæge sig næsten lodret ned ad siden på en bygning, med et reb som den eneste livline. Men når du overvinder din frygt og står nede på jorden igen vil det give din selvtillid et boost og du vil gå derfra med en kæmpe personlig sejr.

Mødested, afkrydsning og information sker ved hovedindgangen til sygehuset. En instruktør vil følge gruppen op på taget.

Der gennemføres 6 ture af en varighed på ca. 1 time. Turene forløber på følgende klokkeslæt:

Tur 1 – 10:00-11:00

Tur 2 – 11:15-12:15

Tur 3 – 12:30-13:30

Tur 4 – 13:45-14:45

Tur 5 – 15:00-16:00

Tur 6 – 16:15-17:15

Af hensyn til oplevelsen er der begrænset antal pladser til hver tur, så tilmelding er nødvendig. Turene er gratis efter tilmelding.

Bemærk:
Aktiviteten er på eget ansvar. Af hensyn til din egen sikkerhed skal du være minimum 12 år og veje under 120 kg. Derudover skal du være generelt sund og rask og kunne holde din egen vægt. Vi anbefaler ikke denne aktivitet til dig hvis du enten er gravid efter 1. trimester, har ryg- eller lændeproblemer eller problemer med hjertet.

Passende påklædning efter årstiden anbefales. Sørg for at have sko på med en solid sål, som sidder fast på foden. Vi anbefaler folk med langt hår at samle det med en elastik.

Mødested, afkrydsning og information sker ved hovedindgangen til sygehuset. En instruktør vil følge gruppen op på taget.

 

Mødested: Mødested, afkrydsning og information sker ved hovedindgangen til sygehuset. En instruktør vil følge gruppen op på taget.

Gik du glip af arrangementet, men vil du gerne have et indtryk af hvordan det forløb, så kig med her:

Er du interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og vær med i udviklingen.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev