Menu

Verdens Bedste Morgen
9/9 2022

Verdens Bedste Nyheder

Fredag formiddag kan du møde 25 friske frivillige i gågaden og midtbyen, som uddeler årets gratisavis fra Verdens Bedste Nyheder. I år er verdensmål 16 i fokus: Fred, retfærdighed og stærke institutioner.

Verdens Bedste Nyheder er et upolitisk arrangement, der foregår i byer i hele Danmark. I Holstebro kommer nogle af dem, du kan møde fra UCH STEP 10, hvor eleverne har arbejdet med verdensmål i undervisningen op til dagen.

Lige som sidste år er Holstebro Udvikling med i projektet og vi har tilladelse til at dele avisen ud i gågaden/bymidten (indenfor indre Ringvej), primært i perioden kl. ca. 8-12. Det er et upolitisk arrangement, hvor frivillige deler en avis med gode nyheder om verdensmål 16 og chokolade ud. 

Sidste år deltog Holstebro Udvikling også i uddelingen af Verdens Bedste Nyheder. Klik på linket nedenfor for at se arrangementet fra 2021. 

Du kan læse mere om projektet her: 

Hvad handler årets avis om?

I år sættes der fokus på fred og retfærdighed i henhold til verdensmål 16. Men krigen raser atter i Europa og hvorfor så vælge at skrive om fred og retfærdighed? Dét blandt mange andre spørgsmål kan du få svar på, ved at klikke på nedenstående knap. 

Verdens Bedste Morgen 2021

Holstebro Udvikling var i 2021 med til at dele Verdens Bedste Nyheder ud.

Er du interesseret i byudvikling? Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Holstebro Udvikling, og vær med i udviklingen.

Om os

Holstebro Udvikling er et non-profit partnerselskab etableret af Holstebro Kommune og Færchfonden i 2018.

Sammen med borgere, virksomheder og organisationer skaber vi rammerne for fremtidens Holstebro.

Om Holstebro Udvikling

KONTAKT

Holstebro Udvikling P/S
Lægårdvej 10, 3A
7500 Holstebro

CVR: 39680645

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev